Dan före dan, kuvös och bubbel!

Det var lite Armageddon-stämning vid tåget i morse. Helt dött, det brukar vara smetfullt med bilar på parkeringen. Idag ekade det tomt och ödsligt. Samma sak på tåget. Verkar vara standard att ha semester idag… Konduktören jobbade i alla fall och han var on fire. Haffade någon stackars pendlare som (förvisso) slarvat med att ladda sitt kort och herrejösses så uppeldad konduktören var. Ingen Christmas Spirit där inte utan en böteslapp på 1200 kr. God jul liksom…. Av detta lär vi oss att INTE slarva med pendlarkortet. Blir både dyrt och pinsamt!

På kontoret hörs julmusik och sakta men säkert tickar dagen på! Nu är det lunch och jag måste yra ut och skrapa ihop de sista klapparna innan det, så småningom, är dags för hemfärd!

Dagens rum får bli vår nya kuvös:

Ett rejält inglasat uterum! Som jag längtat…i närmare bestämt tre år?! Här ska vi trycka in, förhoppningsvis, både altanbord och snurr-gung-fåtöljerna! Backar man några steg så ser det ut så här!

Vi får väl se hur mycket bubbelbadet kommer att användas, just nu ser jag mig själv sitta där var och varannan kväll tills Andy ropar att middagen är klar och jag måste släpa mig in för att äta! Drömma får man ju….