Lillelördag och renoveringsdrömmar!

Halvtid! Ännu en vecka ramlar på i rasande takt! Just nu är det en rätt intensiv men rolig period på jobbet så dagarna rusar förbi helt galet snabbt. Snart är det helg igen och ännu en vecka har passerat. Just nu kretsar så mycket i mitt huvud kring flytten och allt som vi måste/borde fixa tills dess att flyttlasset går. Vi har lovat E2 en ny säng och i mitt huvud har jag tänkt något i stil med detta:

Bildresultat för säng 120 cm

Efter att ha varit i huset en vända så inser jag att det är snedtak på hela övervåningen och det kommer inte vara aktuellt med en så hög sänggavel som på bilden. Jag tror vi får börja med en sängbotten och sen se vad vi kan hitta för passande (låg) sänggavel. Snedtaket börjar vid 1 meter så jag vet inte riktigt hur vi ska lösa det. Tips?

E2 har också uttryckt en stark önskan (läst krävt) att hon ska få måla om på rummet. Det är rosa nu och hon vill ha det grått. Låter som en rimlig önskan tycker jag. Gråa vägger och sen fantiserar jag om en heltäckningsmatta. Vore inte det supermysigt? Aldrig mer behöva sätta ner fötterna på kallt golv!

En fondvägg med hästar önskar hon sig också. Dock lite oklart vilken vägg det skulle fungera på… Men det skulle kunna bli rätt fint faktiskt. Fint och dyrt. Tänker att man kanske kan hitta någon riktigt fin hästtavla istället för en hel vägg? Tips på det? Bildresultat för fototapet hästar

Så mycket idéer och så lite pengar. Hahaha, det eviga dilemmat!

Ett svar på ”Lillelördag och renoveringsdrömmar!”

  1. Men bygg en egen sänggavel som följer den sneda väggen. En mdf-skiva, skumgummi (finns på Jysk), ett lager vadd (finns hos Kickis-handarbete eller vad den nu heter eller på Hemtex) och så tyg. Skjut fast med häftpistol. Skruva den i sängstommen eller i väggen.
    Klart!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.