Min stora lilla hemlighet…

…som jag smusslat lite med är nu äntligen ute! Jag fick för ett tag sen en fråga om jag ville skriva en krönika för en tidning, Hemmaliv/Nöjesliv, som produceras och delas ut i Eskilstuna och så småningom på flera orter i Mälardalen.

Jätteroligt, nervöst, spännande och utmanade förstås! Jag har inte velat säga så mycket om det förrän allt var klart men nu efter ett antal utkast och mailandes fram och tillbaka så är juninumret färdigt och där kan ni läsa min allra första publicerade krönika! Var snälla om ni ska kritisera mig! 😉

Här kan ni läsa krönikan direkt på nätet. Tidningen finns också att hämta på flera ställen runt om i Eskilstuna, här hittar du din närmaste tidning!

Är du företagare och vill annonsera i tidningen så kontakta Susanna Kosonen som är säljchef och hjälper dig med allt du vill veta. Susanna når du på 0735-346448 alternativt annonsbokning@tiomedia.se

20120525-215252.jpg

20120525-215309.jpg

5 svar på ”Min stora lilla hemlighet…”

 1. Snyggt jobbat!
  Välskrivet och otroligt roligt.
  Med vänlig hälsning
  Janne
  Tiomedia,
  Nöjesliv / Hemmaliv

 2. Fantastiskt bra! Jag skratta så jag nästan grät medans jag läste! Jättebra!
  //Henke, TioMedia – Nöjesliv / Hemmaliv

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.