Utemöbler, trädäck, övervåning….

Listan tar aldrig slut. Jösses, min ”vill ha”-lista växer för varje vaken minut… Jag undrar om det är vetskapen om att jag/vi inte har råd som triggar igång besattenheten av prylar extra mycket? Måste vara så…. Föräldrapenning gör ingen rik direkt!

Just nu vill jag ha nya utemöbler till altanen, gärna både ”soffgrupp” och en ny möbel att sitta och äta vid. Jag vill också ha ett jätteparasoll med inbyggt myggnät alt paviljong med tak och nät. Jag vill ha mängder med blommor/växter att ställa ut runt huset och på altanen.

Vill också ha möbler till framsidan OCH ett ordentligt trädäck på framsidan. Gillar de vita amerikanska däckstolarna och kan se mig sitta i en sån och njuta av kvällssolen…

Jag vill förstås också ha en klar inredd övervåning och en trappa upp 🙂 Det borde nog rimligen vara prio ett när det gäller huset eftersom Milo inte får något eget rum förrän vi ordnat detta. Just nu står dock allt på vänt tills nästa år när jag börjat jobba igen!

Drömma kostar ju ingenting!

2 svar på ”Utemöbler, trädäck, övervåning….”

    1. Jag veeeet! Inser att vartannat ord i mina blogginlägg går ut på ”vill ha”… Jag är glad att jag har ett hus, friska fina barn och en underbar sambo. Uppskattar det verkligen men drömmer ändå vidare… 😀

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.