Also known as Leila Jr!

Idag har jag varit hos Lina aka Leila Jr (inte att förväxla med Leila K) och fikat på morgonen. Leila Jr hade bakat kolakakor och vispat ihop en chokladpudding till mig och Cissi! Fantastiskt gott och trevligt… Det ska tilläggas att vi var där redan kl 10 så man hinner mycket om man går upp i gryningen som Leila Jr tydligen gör!! Det serverades även kanelkaffe och gott te i gigantiska muggar! En riktig mysmorgon…

Därefter hastade jag vidare för den obligatoriska torsdagslunchen, samma lika som förra veckan! Lillgrodan sov sig igenom hela förmiddagen/lunchen och jag väckte honom precis innan hemfärd för att han skulle äta lite! Det går nämligen fort när lilleman vaknar, då ska han ha mat på ögonblicket! Till och med en kort biltur på 5-10 min blir lätt outhärdlig när man har en mistlur parkerad 20 cm från örat!

Leila Jr fastnade inte på bild idag men jag lyckades (nästan) fånga Cissi på bild, den här gången hade hon ingen foccachia att hota mig med utan använde Hugo som tillhygge istället… Men nästan gång tar jag henne! Det närmar sig… Mohahahahaha!

Sakta men säkert…



Blev ögonblickligen förälskad i Linas fantastiska fåtölj…