Lucka 2

Jag och landet långt bort!

Jag har tillbringar en termin på Universitet i Auckland, Nya Zeeland. Utomlandsstudier ingick i min utbildning, Internationell Marknadsföring, som jag läste på Mälardalens Högskola i Västerås. Det var dock inte studierna som präglade den resan utan LANDET! Ett helt fantastiskt vackert land med allt från regnskog till glaciär… Ett riktigt sagolandskap som gjorde stort intryck till och med på mig som inte är någon skogsmulle direkt! Det var för övrigt på Nya Zeeland som Sagan Om Ringen spelades in.

Jag hoppade bungyjump, klättrade på glaciärer, kröp runt i grottor, åkte på delfinsafari… Jag och några vänner hyrde bil och åkte runt både på nord- och sydön! Det är utan tvekan den bästa resan jag någonsin gjort.

Får du någonsin möjlighet så ÅK! Det är ett land du inte tröttnar på, det finns ALLT att göra och människorna där är oerhört vänliga och trevliga!

3 svar på ”Lucka 2”

  1. Ja Åsa, kul resa vi gjorde:-) Många Kodak-moments var det… Tänkte oxå på vår resa i helgen när E-Type var huvudperson i "Så mycket bättre" – vårt sjungande/skrålande i bilen! Kram Ankan

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.