Slask och blask

Nu har jag landat i soffan efter en förmiddag på stan. Fikade, som vanligt, på Café Trädgår´n och gick sen en sväng på stan. Handlade julklapp till E1&E2 och lite fredagsgott till mig själv.

Regnet öste ner och vi vadade fram snöslasket  – OGILLA! Dessutom var det isgata på vägen hem… Inte att rekommendera, då föredrar till och med en snöhatare som jag snö framför isvattensnöslask!

Kvällen ska spenderas i soffan, under filten, ätandes på något gott framför TV:n! Det blir ju bara jag och Mille ikväll, resten av familjen är ute på andra äventyr.

Dagens bebisoutfit består av en snöflingebody och supersköna, coola jeans. Det är presenter från faster Jossan och kommer från KappAhl, Newbie. Jättefina kläder!

Elliot och Elviras skola så firar man idag Nobeldagen. Vill man så klär man upp sig lite extra och sen äter man en uppsnofsad lunch och firar dagen tillsammans. Jag försökte få en bra, normal bild på kidsen – det gick så där. Av typ 100  bilder så var den här den bästa. Då kan ni gissa hur resten såg ut…

Jag och min hårfärg är fortfarande inte helt överens men vi jobbar på det… Kommer säkert vilja vara blond till sommaren igen och då kommer jag få panta burkar hela vintern för att ha råd att få någon ordning på detta!