Lucka 10

Jag och listor

Jag älskar listor! Utan listor skulle jag inte komma ihåg någonting… Jag gör listor både hemma och på jobbet. To-do listor som jag sen bockar av, stryker punkt efter punkt. Mmmmm, sånt mår jag bra av!

Ska jag handla mat gör jag naturligtvis listor. Ska vi resa bort gör jag packlistor till mig och barnen. Andreas kan packa på egen hand utan lista, han är duktig han!

Nu närmast (förutom shoppinglistor) har vi julklappslistorna! Vem ska få vad? Vad kostar det? Hur många paket blir det att öppna för var och en? Gäller att få det hyfsat rättvist annars blir det uppror i barnlägret… 🙂 Barnen gör önskelistor och jag bockar av dem!

2 svar på ”Lucka 10”

  1. Härligt! Jag har en gelike. Är också en galen Lapplisa :-). Skriver, stryker, bockar av, delar in. Min kära mor sa till mig att jag skulle försöka sluta, hon menar att man blir aldrig "klar". Du stryker det du gjort & flyttar sedan över till en ny lista där det tillkommer fler saker du skall göra!….

  2. Känner igen det där med att grejer bara byter lista och får sällskap av nya saker… Men ändå. Det är härligt att bocka av. Kryssa över. 🙂

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.