Glossybox oktober 2012

Igår kom ju som sagt oktoberboxen i brevlådan, packade upp den lite snabbt igår och det var väl rätt OK saker tycker jag även denna gång.

1. Aussi inpackning. Jag har hört en hel del bra saker om Aussi så det ska bli kul att testa den inpackningen. De borde ju rimligtvis ha en hel del trassligt hår att öva på där nere down under. Allt det där badandet, surfandet och hikandet borde kunna trassla till det rejält! 🙂

2. Lipgloss – tja… Det är tredje gången på raken som jag får någon typ av läppglans/läppstift i boxen och visst det går väl åt men inte så fantasifullt längre.

3. Nagellack – nu är jag ju ingen nageltjej men färgen var skitsnygg så jag får väl prova den vid tillfälle i alla fall!

4. Brilliant Smile munskölj – inte skitsexigt direkt men säkert bra. Ska gurgla lite och återkommer med recension.

5. Tvål – luktade ljuvligt om hela boxen när jag öppnade den och den här tvålen var skyldig till detta. Nu använder man ju typ ALDRIG handtvål så det känns lite opraktiskt men den doftar härligt så jag får väl offra mig och tvätta händerna lite då och då med denna. Eller så lägger jag den bland mina underkläder – haha!

Geishan är redan slut så den kan jag recensera direkt. Skitgod!! Inte så mörk att den ens är nära att kvalificera sig som godkänt LCHF-snack men igår åt jag upp den ändå och det smakade BRA!

Nu har jag prenumererat på 4 boxar plus ”lyxboxen” och när det gäller innehållet så är mina favoriter just nu (en del blir ju bättre ju mer man använder dem):

1. Mineralpudret från BM Beauty. Ger jättefin lyster och färg.

2. Serumet från YSL (Metro Mode-boxen). Inbillar mig att jag faktiskt ser skillnad när jag använder detta.

3. C-vitaminpulvret från SkinPlan, Tycker min hy blivit lite bättre på sista tiden och inbillar mig även här att det kan ha med denna att göra?!

Jag är också extremt nyfiken på Brazilian Peel. Även Goldwells hårprodukter var riktigt bra.