Snöyra, däckbyte och adventsbonanza!

Torsdagslunchen inställd till förmån för vinterdäck! Ibland måste nytta gå före nöje…. Snön yr ute och Milo stog i sin spjälsäng i morse och tittade ut och pekade med sitt knubbiga lilla pekfinger ”titta, titta” – sötnos! Det är ju första gången han ser snö, förra året var han ju en liten bebisklump som knappt såg längre än vad hans lilla näsa räckte!

Lite trist att inte få äta lunch med tjejerna men så är det. Känns ganska angeläget att få på däcken, har man hela bilen full med ungar så vill man ju åtminstone göra vad man kan för att åka säkert. En olycka händer alltför lätt…

Idag ska jag försöka bryta mig in på vinden och ta ner adventsljusstakarna också. I år kör vi på temat ”more is more” när det gäller julpynt. Jag går ut hårt tidigt och sen åker allt bort direkt efter jul. Barnen kommer ju imorgon och då tänkte jag att de skulle mötas av ett adventspyntat hus!

Jag ska också klämma in ett frisörbesök efter lunch. Tjopp, tjopp så åker håret av… Eller kanske inte av men det ska toppas rejält i alla fall… Dagens träning ställdes in, barnvakten fick dispens och slapp sätta sig i bilen och halka hit i snön. Får se om jag kan ta mig dit en sväng imorgon em eller på lördag fm. Det är ett evigt pusslande!!

Nu dusch. Sen däckbyte.

Milos utsikt från spjälsängen i morse:20121129-101153.jpg