Lucka 18

Jag och matlagning

Jag är helt kass på att laga mat – tyvärr! Kan knappt koka potatis… Jag älskar ju att äta men tyvärr har intresset för att laga maten aldrig varit lika stort. Jag skulle dock verkligen vilja kunna, antar att det handlar om att ta sig tid, plocka fram recept och sen bara öva, öva och öva. Nu omger jag mig ju med människor som tycker pizza är Guds gåva till mänskligheten – allt annat betraktas med viss misstänksamhet… Det gör ju inte saken mer motiverande direkt!

Att lägga ner en massa tid på matlagning och sen mötas av ”bläää, det var äckligt” gör att lusten minskar en aning… MEN skam den som ger sig! Kanske ska göra det till ett mission att laga en ny rätt varje vecka under våren? Japp, jag ska försöka i alla fall! Jag tar givetvis gärna emot alla tips på era favoritrecept! Nyckelorden är: gott, snabbt och (ganska) enkelt!

2 svar på ”Lucka 18”

  1. Jag har ett jättebra recept även om det kanske inte skulle kategoriseras som mat i alla familjer…..kladdkaka, funkar som frukost, lunch eller middag, /CL

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.