Veckans Vikt/Motion

Vikten är något hekto ner från förra veckan. Misstänker att jag gick upp två kilo igårkväll när jag smaskade i mig halva tacogratängen. Den var GOD!!! Kommer att göras flera gånger kan jag lova!

När det gäller motionen så har det gått bra den här veckan. Tre konditionspass hann jag med den här veckan och det är jag nöjd med. Svårt att hinna med fler. Bokade faktiskt en ”maskingenomgång” i början av januari. Vore nog nyttigt att komma igång med lite styrketräning också och jag begriper mig inte på alla maskiner och inbillar mig att det gör mer skada än nytta att försöka på egen hand (och garanterat göra fel)!

Så summa sumarum. En ganska bra vecka även om jag kanske hoppats på bättre viktsiffror. Men vad fasen, jag har ju hela livet på mig att korrigera några hekto upp eller ner.  Bra nog.

Nu städa och plocka fram alla tomtar innan de stora barnen kommer hem. Sen julbord. Räknar med att vågen stannar på 73,5 imorgon vid den här tiden 😉

Om man går efter nedanstående så tränar jag hårt. Mycket hårt när jag väl kommer iväg. Cute är det SISTA man kan anklaga mig för…