Klappjakten…

Direkt efter att jag lämnat E1 och E2 på skolan så styrde jag kosan mot Eskilstuna och trots snöslask i mängder så landade jag hos min lilla pappa vid halv nio. Då stod frukosten uppdukad på bordet, ägg, yoghurt, bröd och kaffe! Det är minsann vardagslyx det, att få frukosten serverad på så sätt!

När vi var mätta och belåtna så åkte vi till Tuna Park för att handla julklappar till barnen, det var precis lagom lite med folk och vi har haft en jättemysig förmiddag som avslutades med lunch. Nu är det mesta till barnen avklarat, möjligtvis några småprylar kvar bara.

På Andreas uppmaning så köpte jag bingolotter också, så nu ska vi spela och vinna på fredag! Vi ska vinna, vi kommer att vinna – jag kör lite ”the secret” tänk här! Hoppet är det sista som överger en…. Jag vet ju redan vad jag ska göra med pengarna!

Nu ska jag packa upp lite mat och gömma lite paket innan det är dags att hämta hem de två stora!

Imorgon SKA jag/vi fixa hem en gran! Nu ska den upp om jag så ska bära den själv från stan eller ge mig ut i skogen och gnaga av en egen…..

Nedan ser ni förra årets gran, lite klent pyntad! I år tror jag vi kör på temat ”more is more”! I med varenda kula som vi kan hitta i gömmorna!