Supersöndag med vänner, fika och presenter!

Solig söndag som har tillbringats inomhus prick hela dagen, enda utflykten gick till soptunnan med några påsar. Ibland måste man få ha såna här dagar, det har varit hur skönt som helst! Milo har gått i pyjamas hela dagen, jag försökte lite halvhjärtat få honom att byta till vanliga kläder men han ville inte och jag lät honom hållas…. Ända anledningen till att jag själv klev ur morgonrocken var att jag hade fikabesök inbokat på eftermiddagen.

Ett helt gäng galanta damer gled in här vid fyratiden och det har fikats på te, kaffe, Pepsi Max, kladdkaka och grädde. Not so very nyttigt men det är ju en dag imorgon också. Ibland får man unna sig helt enkelt. Vi har avhandlat allt från mellan himmel och jord, från utbyggnad till vår kommande tripp till Ullared. Nu springer Milo omkring som en sockerchockad yr höna, jag har en känsla av att det kan ta ett tag innan han varvar ner och somnar. Jag blev dessutom födelsedagsuppvaktad av tjejerna med blommor och en inbjudan till en middag på Nils Grill&Bar. Det ser jag verkligen fram emot!

T♥A♥C♥K

IMG_2021.JPG

IMG_2018.JPG

IMG_2024.JPGSixten och Milo var ensamma grabbar tills Andy kom hem och jämnade ut balansen något… 🙂 Förutom kompishäng så har jag lagat matlådor a la coachpurjo och betalat räkningar – vilket kan vara det tråkigaste som finns. Som tur är så har jag precis fått upp ögonen för att scanna räkningarna från mobilen vilket underlättat med ca 200% – ett hett tips alltså!

Nu gör vi söndagkväll i Gåsby med ljus, mys och familjhäng i soffan!