GlossyBox gånger två

Just det, idag låg ju båda mina boxar från GlossyBox i brevlådan. Den ordinarie decemberboxen och deras ”nyårsbox”. Jag slet naturligtvis upp bägge två (för en gångs skull hade jag INTE tjuvkollat på nätet och luskat ut vad det var i dem).

Decemberboxen var en slags jubileumsbox och innehöll allt från hudcreme till nagellack (som vanligt). Inte jättespännande och jag gillar ju hudvård (för ansiktet) och det var det ju inte mycket av….DSC_0135DSC_0134

 

Nyårsboxen kom i en lyxig guldbox. Temat var ”nyårsfirande” och i boxen hittar man allt för att lägga en perfekt nyårsmakeup. Själv firar jag nyår i Norrland och det lutar nog mer åt myskläder än paljetter och full makeup. Men det var rätt OK saker ändå. Asken med ögonskuggorna och mascaran är väl det som kommer vara mest användbart. Även i den här boxen hittar man, såklart, det obligatoriska läppglanset och nagellacket…

DSC_0046 DSC_0053 DSC_0049 DSC_0052

Ett svar på ”GlossyBox gånger två”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.