Lucka 21

Jag och mina tatueringar

Nä, nu tog jag i! Jag har ju inga tatueringar… Inte en endaste liten en! Då och då har jag funderat på att göra något men har aldrig kommit till skott. Jag har kraftig beslutsångest och kan inte bestämma mig för vad jag vill göra. Var jag vill göra den. Text eller motiv. Färg eller inte. Många frågor och inga svar. Tills dess att jag vet vad jag vill göra så låter jag bli.

En liten piercing i naveln har jag i alla fall hunnit göra. Och ta bort. Fick den i 25-årspresent av mina fantastiska studie/resekamrater från Nya Zeeland. Men när kilona smög sig på så var det plötsligt inte lika läckert med en piercing och efter ett par år tog jag bort den.

Andreas har i alla fall gjort den snyggaste tatueringen ever! 😉

Ett svar på ”Lucka 21”

  1. Hahaha! Precis som mig då. Vill så gärna ha någon liten men vet inte vad vart eller hur, samtidigt som jag lärde mig också efter min navelpiercning att det inte var så läckert med några extrakilon så undrar jag hur jag kommer känna med skrynkligt skinn och tatuering…så jag tror jag fegar ur och struntar i det hela…i alla fall för nu 🙂

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.