”Sockeravvänjning pågår. Närma dig på egen risk!”

Idag är första dagen i resten av mitt liv…blablablabla… Idag är det LCHF igen för hela slanten. Igår kväll åt jag en smaskig god rostad smörgås med smör och ost. Mums, som en sista måltid typ. Idag bestod frukosten av keso med en skvätt fun light och kaffe. Kan inte påstå att det smakade gott. Alls. Men det är bara att bita ihop. Jag fuskvägde mig trots allt i morse. Fast jag tänkt låta bli. Men tänkte att det blir en morot/piska i sig. Jag har gått upp drygt 2 kg över jul och nyår. Nu ska de kilona VÄCK!!

Borde kanske gå med en skylt i pannan ”Sockeravvänjning pågår.Närma dig på egen risk”.  Jag har en känsla av att suget efter godsaker kommer vara brutalt de närmaste dagarna. Men det känns ändå skönt att vara igång igen. Känslan av att äta godis och onyttigheter är som bäst precis innan man stoppar det i munnen. Sen blir det snabbt ganska äckligt….försöker jag intala mig själv. 😉 Jag fortsätter med mörk choklad och nötter om jag blir sugen på snacks.

Idag halv tre har jag en tid bokad med en instruktör på Balanze för en genomgång av styrketräningsmaskinerna. Tänkte försöka variera träningen något. Lite muskler skulle inte sitta fel. Vi får se hur det går. Omväxling förnöjer hur som helst.

Nu dusch. Sen Willys och Balanze.