Fast i bloggträsket!

Varje dag finns det vissa bloggar som jag bara måste läsa… Roligast är egentligen att läsa ”lokala” bloggar både av vänner och avlägset bekanta men sen finns det några större  bloggar som jag läser så snart jag får tillfälle:
1. Katrin Zytomierska – fantastiskt underhållande blogg! Många stör sig men jag tycker det är ren och skär underhållning när det är som bäst!
2. Magdalena Graaf – snöat in lite även på denna blogg, kanske främst för att hon precis som jag är gravid för tillfället.
Läser även Fredrik Backman,  Laila Bagge Wahlgren, Gynning, Dani, en hel del Finest-bloggar, Värsta Feta Bloggen (faktiskt en Strängnästjej som skriver denna inspirerande vikt/träning/måbra-blogg som jag hittade av en ren slump på nätet, massor med roliga/fina bilder och inspirerande läsning), Josephine Bornebusch och ibland Bingo Rimér. Läser även min vän Linn Bjurströms blogg när hon behagar uppdatera den – vilket är alldeles för sällan!
Tar gärna emot tips på andra bra/spännande/inspirerande/roliga bloggar! 
Vet faktiskt inte vad det är som gör det så kul med bloggar? Igenkänning, inspirerande bilder, roliga texter, skvaller?