Bilhelvete och Drömhem

Vi har problem med vår bil, vår ”första-bil” Volvon… Så när nu Andreas måste dra iväg och tar Peggan så blir jag strandsatt i Åsby. Det är någon eländig varningslampa som blinkar illavarslande om oljetrycket… Vi har haft bilen inlämnad till Björn men felet verkar inte vilja ge med sig. Nu ska vi lämna in bilen igen till Björn och se om han kan klura ut vad som är problemet. Det är ett dumt och dåligt fel i alla fall – i värsta fall kan hela motorn skära ihop… Det vill vi icke!

Bilar ska liksom bara fungera, transportmedel från A till B… Tråkigaste ever att lägga pengar på, dessvärre nödvändigt när man bor som vi. Vi får inte plats med barnvagnen i Peggan heller så vi blir rätt begränsade med endast den lille-skuttbilen hemma…

Nåja, jag har ägnat min ofrivilliga hemmadag åt att surfa runt lite på Internet. Letar efter skrivbord till barnens rum. Två ganska små enkla skrivbord behöver jag, gärna lite gammeldags till humana priser…Någon som har ett eller två på lager att sälja?

Hittade den här sidan av en slump, Drömhem – gammalt & nytt, rena drömmen för alla mina vänner som är galna i vitt! Ligger dessutom på behändigt avstånd, verkstad i Ärla och butik i Eskilstuna! Rimligt bra priser också, kanske värt ett besök!

Sitter och sneglar på granen, överväger att slänga ut den imorgon faktiskt. Trots ett par liter vatten så barrar den hejvilt… 

Nu väntar jag på att Andreas ska ringa så vi kan mötas hos Björn, jag ska köra dit Volvon! Önska mig lycka till, den skär väl ihop mitt på Tosteröbron…..