Tror ni de passade?

 
Nej, skulle inte tro det va? Inte ens nära..

#forevertjockis

Pojken….

Inte så enkel att fånga på bild…. Grimaserna avlöser ALLTID varandra! Här fångad i uppladdningen för grimas 23. ❤️ Pojken och mamman.

Musen vs Gåsby: 1-0

….men den ska ha credd för att den är målmedveten, engagerad och lösningsfokuserad!  

 Nu åker fällan fram! Någon som vet var man kan köpa gnagsäkra lock? Plåt verkar kanske är vårt bästa alternativ…. Eller en katt som får bo bland soporna nattetid! 

Inga stilpoäng här inte!

Ännu en promenad… Det är tur att vi bor på landet – stilpolisen skulle smälla av om de såg oss!    

Pepparkakspyjamas INKLUSIVE hatten! 

Idag igen…

Långpromenad på kvällskvisten… Två gånger räknar jag som en vana (till skillnad från Magnus Uggla)! Fantastiskt vackert längst strandkanten – soligt och vindstilla! 

     
 Nu duscha. Sen soffan! 

Nerstampad i skorna…

Alltså, när jag varit lite halvtrött och deppig så har jag roat mig med att nätshoppa. A L L A vet ju att shopping gör en lycklig. Tyvärr så är nätshopping tämligen vanskligt för det som ser top notch ut på modellen på skärmen ser sällan aldrig bra ut på mig när jag väl får hem eländet. Häromveckan gjorde jag mig till och beställde kavaj och brallor från Mango. Sjukt snyggt på skärmen och satt som SKIT när jag väl provade det. Det är ju inte Mangos fel utan det faktum att jag är en knubbig kvartsfigur och inte  har en ”52 kg fördelat på 182 cm”– figur. Jag VET ju det men låter mig ändå lockas in i nätshoppandet bara för att bli grymt besviken och fattig när det sen ska returneras. Mangos prylar kom i ett paket stort som vårt badrum och när det sen skulle returneras fick jag vackert betala 140 kr för returfrakten. Jag fick liksom betala pengar för att konstatera att jag  har figur som en sjöko och inte passar i någonting. Surt, trist och tråkigt.

Nu väntar jag bara på ett paket till…hehehe…sen ska jag sluta nätshoppa! Jag hann beställa detta innan Mango kom och slog ner mig i skorna med besked. Med största sannolikhet blir det en retur på detta också men hoppet är ju det sista som överger en….

Så fräscht. Älskar hög midja också. Andy hatar det. Hehehe!byxorhm

Nu är det bara att ta tag i den här dagen/veckan. Några små ljusglimtar är i alla fall fotokurs på onsdag och föräldrakomet-utbildning på torsdag. Kämpa!!

Det fortsätter…

Dagen började bra och har fortsatt i samma fina stil… Vi har, förutom vår långpromenad i skogen, också hunnit med en tur till Kvitten, fått däcken bytta på Toyotan, handlat på Willys, tittat på E1 som spelade innebandy och hunnit laga OCH äta middag. Det är fortfarande soligt och fint ute, nästan så man tror klockan är lunch och inte halv sju på  kvällen. UNDERBART!! Det här är livet. Livets liv. Må kvällen aldrig ta slut….

P1060210 P1060212 P1060234

Magisk morgon…

Fantastisk långpromenad i skogen! Att bo på landet har sannerligen sina fördelar – åtminstone så här års… Bra start helt enkelt! 

    
    
 

Lätt panik…

Jag bor i en soptipp. Nu är det dags att kavla upp ärmarna och ägna resten av dagen åt städning.  Dödligt tråkigt men jag mår fysiskt dåligt av röran så det finns inga alternativ. TYVÄRR är jag den enda i hela familjen som påverkas av röran.

 

Tyst och stilla…

…har det varit på bloggen ett par dagar. Jag har tappat min mojo och känner mig extremt oinspirerad, låg, trött, ful, tjock och jäkligt tråkig. Jag håller på att förvandlas till crazy cat lady – minus katterna – och vill helst inte gå ur sängen, än mindre lämna huset. Ever. Dock så måste jag ju släpa mig iväg till jobbet varje dag och leverera någon typ av resultat där. När jag sen kommer hem igen så går kvällen åt till att harva igenom 100 tråkiga måsten följt av sömn. BORING!

Igår var jag i och för sig på Komet-utbildning och det är så otroligt roligt. Både roligt och lärorikt. Komet är en slags föräldrautbildning där man bla avhandlar hur man på bästa sätt närmar sig sin tonåring. Gruppen är liten och skön och det blir faktiskt mycket skratt och hög igenkänning på varandras olika historier. Jag kommer inte bli någon supermorsa när kursen är klar men man får en hel del verktyg och aha-upplevelser under kursens gång. Kalasbra!

Vi går i alla fall mot helg och det är ju alltid skönt! Nu hoppas vi på lite sol och lite mindre regn också…