Nerstampad i skorna…

Alltså, när jag varit lite halvtrött och deppig så har jag roat mig med att nätshoppa. A L L A vet ju att shopping gör en lycklig. Tyvärr så är nätshopping tämligen vanskligt för det som ser top notch ut på modellen på skärmen ser sällan aldrig bra ut på mig när jag väl får hem eländet. Häromveckan gjorde jag mig till och beställde kavaj och brallor från Mango. Sjukt snyggt på skärmen och satt som SKIT när jag väl provade det. Det är ju inte Mangos fel utan det faktum att jag är en knubbig kvartsfigur och inte  har en ”52 kg fördelat på 182 cm”– figur. Jag VET ju det men låter mig ändå lockas in i nätshoppandet bara för att bli grymt besviken och fattig när det sen ska returneras. Mangos prylar kom i ett paket stort som vårt badrum och när det sen skulle returneras fick jag vackert betala 140 kr för returfrakten. Jag fick liksom betala pengar för att konstatera att jag  har figur som en sjöko och inte passar i någonting. Surt, trist och tråkigt.

Nu väntar jag bara på ett paket till…hehehe…sen ska jag sluta nätshoppa! Jag hann beställa detta innan Mango kom och slog ner mig i skorna med besked. Med största sannolikhet blir det en retur på detta också men hoppet är ju det sista som överger en….

Så fräscht. Älskar hög midja också. Andy hatar det. Hehehe!byxorhm

Nu är det bara att ta tag i den här dagen/veckan. Några små ljusglimtar är i alla fall fotokurs på onsdag och föräldrakomet-utbildning på torsdag. Kämpa!!