Linden vann…

…….för första gånger på hela säsongen tror jag! Bättre sent än aldrig, tror visst att Andy gjorde mål också! 🙂

Medan A spelat ishockey så har jag haft mina höns här på en fika! I vanlig ordning fikades det på kladdkaka och chai-te. Idag tog vi det till en helt ny nivå genom medhavd mjölkskummare och chai-extrakt. En del Pepsi Max hann vi minsann dra i oss också…. Jag hade alla tre barnen hemma men de skötte sig allihop riktigt bra och kvällen avlöpte utan större sammanbrott!

Jag har fått hem min crosstrainer som varit utlånad när jag var gravid. Nu återstår att se om den kommer fylla någon funktion eller endast agera klädhängare… Målet är att stå på den och trampa tre gånger i veckan och försöka få tillbaka ett uns av kondition!

Funderade på det här med nyårslöften, det är inte riktigt min grej men om det är något som möjligen skulle kunna kvalificera sig till min löfteslista så är det att försöka röra på mig lite mer. Jag har ju mitt kort på Balanze som jag betalar för varje månad och har gjort ett par år. Hrmmpp, vill inte ens tänka på vad varje pass har kostat mig. Typ 1500 kr per gång… Ska kanske damma av de gamla tightsen och se om jag kan fiska upp och klämma ner boobsen i en sportBH!

Nåja, den som lever får se…

Imorgon ska jag in till stan och äta lunch med Daymakertjejerna, ska också hämta ut mitt paket från Eleven. Återkommer med recension av parfymerna!

Sista delen i årskrönikan för 2011 kommer nog imorgon!