Att längta efter långledigt…

Herregud, det känns som det enda jag gör är jobbar och sover. Jobba 8 timmar, komma hem och jobba minst 4 timmar till. Sen är jag helt slut och vill bara sova. Ungefär där är vi just nu. Sitter ner för typ första gången ikväll och är så trött att jag skulle kunna somna på mindre än två minuter. Sittandes.

Idag har vårkänslorna fortsatt spira. Sol, grus och lite fågelkvitter. Åt lunch på Thai Garden och det var lika gott som vanligt. Haft en rätt bra dag på jobbet, fått en del saker ur världen och det känns skönt att, förhoppningsvis, kunna ta långhelg imorgon utan att gå under av dåligt samvete för 1000 saker som ”borde ha gjorts igår”…. Nu får jag väl faaaan för att jag skrev så här. Imorgon lär allt som kan gå fel verkligen gå fel och jag kommer bittert få ångra mina positiva tankar. Men fram tills dess gläds jag i alla fall 😉

Storbarnen är nerbäddade och ska få gå till skolan imorgon, en skoldag och sen lov. De behöver verkligen leka av sig, har nästan klättrat på väggarna sista två dagarna… Milo är lite febrig och pipig men han har en stor tand på väg ut och jag tror det är den som spökar och ger honom feber. Ingen magsjuka än så länge. Peppar peppar…. Vi är väl inte helt säkra än men för varje timme som passerar så ökar hoppet! Igår kväll ylade han som en mistlur i två timmar, då var jag HELT säker på att magsjukan var nära men antagligen var det tanden som spökade för efter en alvedon slocknade han och sov hela natten som en stock.

Imorgon ska vi hälsa på hans nya förskola där han ska börja nästa vecka – nästa vecka liksom?! Ehhh, han är ju min lilla minibebis… Helt obegripligt, var har tiden tagit vägen? Det är en milstolpe på någon sätt, nu blir han verkligen ”stor”. Jag tror att han kommer tycka det är jättekul att ha en massa barn omkring sig. Jag hoppas det i alla fall. Det blir nog värst för mamma!

Nu ska den här pensionären gå och lägga sig. Så kul är jag.

20130327-210953.jpg
Dagens lunch kom, sågs och försvann i ett rasande tempo!
20130327-211011.jpg
Mina Happy Lights har äntligen kommit…
20130327-211005.jpg
Just nu dekorerar de tillfälligt TV:n tills jag funderat ut var de ska få bo… Jakten på den perfekta platsen fortsätter!
20130327-210958.jpg
Glad Påsk önskar Daymaker…. Ett gigantiskt ägg fullt med frestelser stod på fikabordet idag!