Springa för hela slanten!

Klockan 09 gick bilen mot Vingåkers Outlet. Med oss hade vi förstås lillgrodan men även grodans mormor. Vi var tidigt på plats och det var riktigt lugnt och skönt. Blev inte överdrivet imponerad av utbudet men likväl fick jag – förstås – med mig en del saker hem! Ett par nya springskor och ett par långa löpartights. Nu jäklar är det vår!

Vi hann även in en sväng på Scorett och på Ittala. Kom hem med ett par cerisrosa (!) loafers – kan bli lite hur som helst men de var grymt sköna och jag kan tänka mig att de kan bli rätt schyssta med ett par uppvikta jeans och en t-shirt. Typ.

Var tvungen att inviga springskor och tights direkt när jag kom hem, vägarna  här ute är rimligt isfria och det var inte så lerigt heller. Mjukstartade med 3 km i solskenet, det var riktigt skönt! Funderar lite på att låta april bli en alldeles egen ”FitnessFighten”-månad för min del? Satsa på att träna 5 ggr per vecka under april månad. Strunta i att väga mig och bara försöka träna så mycket som möjligt och leva hyfsat sunt? En månad, 30 dagar? Det borde man väl greja? Vad tror ni? Jag ska fundera vidare lite under kvällen (dvs övertala mig själv att det är en toppenidé) – återkommer med resultatet av funderandet i morgon!

Storbarnen och Björn kom förbi och fikade på eftermiddagen och nu är det dags för Söndagsmiddag i Åsby. Oxfilé ligger i stekpannan och grönsaker står i ugnen. Mums!

Några bilder….DSC_0078 DSC_0079 DSC_0092 DSC_0094 DSC_0106 DSC_0109 DSC_0113