Hockey, folkfest och två soffpotatisar!

Hemma igen efter en lång utflyktsdag till Örebro. Strålande sol och blå himmel, när vi satt i bilen på väg dit åkte solglasögonen på och det kändes som VÅR. När vi väl kom fram och parkerade så upptäckte vi snabbt att vi var duktigt lurade av vädret. Det var kallt och blåsigt. Men man får väl vara glad för det lilla, solen sken i alla fall. Att den ska värma också är tydligen för mycket begärt. Yrade runt några varv på stan i Örebro, tittade lite i affärer men av någon anledning hittar jag aldrig något när vi är där. Inget stort fan av shoppingen i Örebro. Nästa gång får vi testa Marieberg!

Vi åt lunch på Waynes med Jossan och begav oss sen mot arenan. Örebro är ju redan klart för Elitserien så dagens match var betydelselös i det stora hela. Efter lite spänning på slutet så vann Örebro i alla fall och jag kan tänka mig att det är bra drag på krogen ikväll – många spelare och fans som är ute och firar! 🙂 Vi satte oss i bilen med en mycket trött Milo (som slocknade på mindre än 30 sekunder) och rullade hem till Strängnäs igen.

Nu sitter vi i soffan och gäspar ikapp. Jag har inget liv längre, bara äter och sover typ. Imorgon blir det ny roadtrip, då tar vi med oss mormor Anki och åker till Vingåkers Outlet. Roadtrip nummer två denna helg! Aj lajk.

Nu sova. Sen ställa om klockan.

20130330-215113.jpg
Va? Vatten? Var är min cola?
20130330-215131.jpg
Lyckligt ovetande om isbjörnar och pingviner som väntade när vi kom fram till Örebro!
20130330-215140.jpg
Det blev trångt på isen efter att slutsignalen gått…