Det går bra nu. Inte.

Vi ska inte ha bil. Så enkelt är det. Vi äger TRE bilar. En är det körförbud på, den står på grusplan utanför huset och väntar på bättre tider. Min volvo ställde vi hos Bosse Bildoktor i mitten på förra veckan. Där lyser airbag-lampan och det måste åtgärdas omgående för nu blir det körförbud på bilen (den 2/4). Vår tredje bil är Andys ”fina” Volvo XC90 som vi köpte för ca 2 veckor sen.

Idag när vi packar in oss i bilen och åker mot Willys för att storhandla säger det ”klonk”, något skramlar till och Andys finbil får spatt. Lampor blinkar och det är bara att tvärbromsa och slå på varningsblinkers. Mitt i Strängnäs, typ mitt i en rondell…. Underbart. Fram med varningstriangel och sen speed dial till Bosse Bildoktor! Efter ca en timme kommer bärgaren och bilen bärgas till Bildoktorns place. Där fick vi alltså byta bil, lämna Andys bil och istället fick vi ta min körförbudsbil hem. Det går bra nu. Eller inte.

Så nu har vi en körförbudsOpel på grusplan, en XC90 på verkstaden och min bil som det blir körförbud på imorgon. Strålande tider. Blir till att börja cykla eller gå till jobbet om inte Dr Bosse kan trolla under morgondagen. Bilar är ett jäkla skit. OM man nu ska försöka se något positivt i eländet så var det ju en FÖRSKRÄCKLIG tur att bilen INTE rasade när vi var i Örebro i lördags eller, än värre, i Vingåker igår. Alltid något!! 🙂

Min hals gör sig ihärdigt påmind och jag känner mig extremt trött och lite allmänt eländig. Inte ens tacos kunde göra mig på bättre humör. Ledigheten går mot sitt slut också, ännu en bidragande orsak till mina humörsvängningar.

Jag överväger att gå och lägga mig för att undvika mer elände och olyckor… Hoppas din dag varit bättre än vår!

20130401-193613.jpg

20130401-193621.jpg
Roten till allt ont. Trasig grej. Inte bra.

20130401-193630.jpg

20130401-193640.jpg

Ett svar på ”Det går bra nu. Inte.”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.