Holken för nöt på river!

Jag surfar ju runt på en hel del bloggar även om det blivit lite mindre nu när jag börjat jobba igen… Häromdagen landade jag på Dilba Demirbags blogg där hon skriver bla en hel del om sitt pokerspelande. Jag har själv aldrig fått kläm på det här med poker. Ibland försöker jag lära mig lite genom att sitta med och ställa hundra frågor när Andy spelar på nätet. Antingen är jag en dålig elev eller så är Andy en aningens okoncentrerad när han spelar för jag fattar absolut ingenting. Jag vill självklart tro på det sistnämnda…

Fröken Demirbag däremot verkar vara en tjej som har koll på det där med kortspel! Jag läste bla det här inlägget häromdagen. Hängde du med i snacket? Haha, rena rama grekiskan för oss vanliga dödliga men visst vore det lite coolt att kunna? Får nog ta ett snack med Andy igen och se om han kan lära mig grunderna… Sen får jag väl hoppas på en hel del tur och en dos skicklighet så kanske pensionen är räddad!