Flygande gris och en lallande fåne!

Nu är alla kläder uppmärkta, packade och färdiga för avlämning imorgon. Förhoppningsvis inbringar det några kronor som kan stoppas i den flygande grisen! Någon gång, om en sisådär hundra år, så kanske vi kan komma iväg utomlands igen… Längtar mig gul, blå och rosa efter sol, värme och salta bad!

Imorgon har jag i ett svagt ögonblick lovat att följa med och träna på lunchen. Tur att grupptryck finns ibland annars hade jag väl aldrig kommit igång igen. Nu ska jag iofs inte ropa HEJ än, jag kanske vaknar med mässlingen… Vem vet. Ambitionen just nu är i alla fall att träna imorgon. Det är tanken som räknas. Det är även vägning imorgon. Känns inget vidare. Dålig karaktär i kombination med en FEEDER-arbetsplats är ingen hit. Igår tvingade Jennifer mig att äta glass (hon bjöd och då äter man, det är oartigt att låta bli) och idag serverades det äppelpaj, kladdkaka, kakor OCH godis på eftermiddagen. Skjut mig. Vem kan tacka nej till allt det där? 🙂 Inte jag. Väl hemma så bjöd Elvira på fritidsbakade chokladbollar. Återigen, när någon bjuder så äter man. Bara att tacka och ta emot!

Helgen är i princip blank. Skönt. Jag ska faktiskt åka till Loppisen själv på lördag och se om jag hittar något fint till barnen. Lite slit-och-släng-kläder till sommaren kanske? Ni kommer väl ni med? 🙂

Tror förresten att månadens nummer av Nöjesliv/Hemmaliv kommer ut i helgen, får väl åka en sväng och se om jag hittar något ex ute vid Coop eller ICA. Innan krönikan ska levereras så sliter jag mitt hår, morrar, grymtar och skäller här hemma. I samma sekund som jag skickat krönikan (och fått ett OK på den) så glömmer jag bort hur jag morrat tidigare och lallar förväntansfull omkring och väntar på att få se den i tryck. Sen går det ett par veckor, ny deadline närmar sig och hela cirkusen börjar om igen… Morr! Haha!

Nu packa träningskläder! Sen ZZZZzzzzzzzzz….