Bojkottar brasa!

Det är en slags oskriven regel att allt går åt skogen när man jobbar halvdag… Idag var inget undantag. Att komma iväg kl 13 var bara att glömma men efter lite pyssel och plock tog arbetsdagen i alla fall slut 1,5 timma senare. Bra så. Jag kom faktiskt iväg och tränade på eftermiddagen även om jag var så SJUKT osugen och oladdad att det var ett mirakel att mina fötter gick dit trots att den inre rösten gallskrek ”åk hem, åk hem, åk hem, åk hem”…

Nu har vi ätit lite mat och väntar på att Milo ska somna så vi äntligen kan plocka fram efterrätten… 🙂 En liten skål godis och en Ben & Jerrys väntar i köket!! Galen fredagskänsla, det är en sån grym lyx att vara ledig en dag så här mitt i veckan! Verkar vara allmän Valborgsyra överallt men vi skippar brasan i år. Överväger möjligen att tända i öppna spisen men närmare en brasa än så kommer vi inte…. Nu har ju i alla fall vädret ordnat upp sig och det är ju skönt för alla tappra som faktiskt beger sig ut för att titta!

Jag hoppas det fina vädret håller i sig till imorgon, då SKA högtryckstvätten monteras ihop – om jag så måste göra det själv!!

Happy Valborg på er i alla fall!

20130430-185449.jpg

20130430-185458.jpg

20130430-185519.jpg