Avgrävda kablar…

Internet har legat nere i nästan två dygn, då blir man varse hur beroende man har blivit av nätet… ALLT sker ju här, mail, nyheter, FB, bloggar, TV-tablåer osv. Kollade tom nyheterna på Text-TV för att hålla mig uppdaterad. Känns som man suttit på en öde ö ett par dagar och nu måste man läsa ikapp allt som skett i stora vida världen! Tänk att man hade ett liv innan Internet – känns avlägset till och med för mig som är så gammal…


Idag blir det IKEA med några av mina bästa tjejer. En roadtrip hela vägen till Västerås för lite kvalificerad shopping i möblernas Mecka… Blir väl ett par hundra värmeljus och några blockljus (som vanligt), snart är hösten här och då måste man vara förberedd! Jag älskar hösten och ser fram emot den lite extra i år – har ju en bebisleverans inbokad i oktober.


I övrigt har veckan varit lugn, Elvira skolas in på fritids och börjar skolan nästa vecka…. Hon är nyfiken och förväntansfull! Återstår att se hur storebror och lillasyster ska klara av att hålla sams nu när de ska gå på samma skola…


Slänger in några bilder.

Ellliot nyklippt, redo för skolstart. Pappa Björn vill gå loss och raka skallen på honom men det hann jag sätta stopp för. Han ser ut som en liten arg fotbollshuligan med rakad skalle!

Jag och Andy på bröllop
Lillasyster
/Å