Underbar helg. Dålig människa.

Eller kanske inte en dålig människa men men människa med MYCKET dålig karaktär. Så dålig att den är direkt kvalificerad till VM i karaktärsuschling 2013. Lat är jag också. Extremt jävla-skit-lat. Inte ens närmat mig träningskläderna på veckor. Dålig kombo.

Helgen har varit kalasbra med en hel massa godsaker som har nästlat sig ner i magen på mig. Har inget att skylla på, har ihärdigt och med öppna ögon tryckt i mig allt gott jag hittat. Dessutom uppmuntrat min man (hahaha, dör en smula varje gång jag säger/skriver det) att handla mer snask för att göda mitt sockermonster som tagit kontrollen över kropp och knopp. Jag är bottenlös och går loss som en skördetröska i köksskåpen. Jag behöver detox. Socker- och chipsdetox. Dessutom behöver jag en PT som kommer ut till Åsby och kör upp en blåslampa mellan skinkorna på mig. Någon som springer bredvid och skriker ”öka takten, tjockis”… Någon frivillig?

Storbarnen har åkt till sin far, lillgrodan sover och jag ska tigga till mig en massage av min man (återigen…jag dööööööööör 😉 )! 

Just för stunden är jag extra förälskad i lillgrodan. Han är inne i en sån fantastiskt, urmysig, underbar fas nu att jag kommer på mig själv att lägga huvudet på sned och förnöjt konstatera ”visst är han för söt, han är ju så underbar” flera gånger om dagen…. Möjligen är jag en aningen partisk men han skrattar, ler, charmar, fnissar, skojar, kittlas, bubblar och pekar med sitt lilla knubbiga pekfinger på allt han ser och allt han vill ha. Mammahjärtat svämmar över och jag kan pussa sönder hans små myggbitna kinder. Mitt lilla hjärta!

Nu massage. Sen sova och ladda för en ny cirkusvecka på jobbet.

DSC_0404 DSC_0421 milo

Min stiliga make!
Min stiliga make!