Besviken och nedröstad!

Dagen har pendlat mellan sol, regn, is, kyla och värme…. Minst sagt oberäkneligt väder! Vi har hunnit med en dos ishall genom ett besök i Fjällräven Center följt av lite lunch och shopping i Modoshoppen. Såklart. Milo fick en Modomärkt-Onepiece. Själv är jag oändligt tacksam för att jag åtminstone gillar Modos färger. Det mesta i rött eller möjligen lite grönt!

Regnet vräkte ner för ett par timmar sen men nu verkar det ha klarnat upp. Jag hyser inga större förhoppningar om sol och värme innan vi vänder hemåt men det är ju trevligt om vi inte regnar bort i alla fall….

Just det. Fåtöljen. Jag är besviken på er. Fåtöljen blev brutalt nedröstad av er vilket gör att jag seriöst ifrågasätter er fingertoppskänsla för inredning? Det kan ju i alla fall inte vara min fantastiska smak det är fel på! 😉 Denna uppenbara motvilja mot den lilla gulgrå godbiten gör i och för sig mig ännu mer sugen på att köpa den! Det som talar mot är, förutom uppenbar platsbrist i bilen hem, att jag köpte det där setet med rottingmöbler lite hastigt och lustigt häromdagen… Hrmp, eftersom vi inte har någon takad altan att ställa ut dem på så måste de ju stå inne tills nästa vår/sommar (eller när vi nu lyckas få upp ett tak någonstans). Det gör att det möjligen känns liiiiite onödigt att köpa hem ännu fler fåtöljer just nu?! Jag har dock inte bestämt mig helt än…

Skärmklipp Några av er har i alla fall god smak. Övriga har lite att förklara…

Imorgon blir sista heldagen här uppe sen vände vi hemåt på onsdag förmiddag. Det har som vanligt varit alldeles fantastiskt att vara här, Milo har växt och utvecklas massor under sina två veckor i Foppaland och har utvecklat en helt egen liten personlighet med mängder av egna åsikter. ”Nähä!” är nu ett stående inslag i varje konversation. Älskade gullunge!

Nu speedway (ehh, vad är det som händer?). Sen sovasovasängsängsäng.

20130715-222423.jpg

20130715-222430.jpg