Sjukstuga!

Idag har jag två små pipisar hemma, den största och den minsta… Pojkarna såklart! 😉 Viranpiran traskade iväg så glatt till skolan idag! Girlpower!! Vi får väl hoppas att det håller i sig.

Jag skulle haft fika med hönsen ikväll men ställde in då jag inte vet hur pigg Elliot kommer vara framåt kvällen. Trist men så kan det bli ibland, hoppas på ett nytt försök nästa vecka istället.

En fördel (om man nu ska försöka hitta några såna) med att Andy inte har något jobb just nu är att han kunde köra Elvira imorse, annars vet jag inte riktigt hur jag skulle fått ihop det på morgonen… Inte så kul att packa in pipgrodor i bilen, den ena värre än den andra! 🙂

Jag ska proppa barnen fulla med C-vitamin framåt eftermiddagen genom att vitaminchocka deras små kroppar med en gigantisk fruktsallad… Tyvärr får jag ju inte äta frukt enl LCHF (fruktsocker) så jag får väl knapra på en ostskiva eller två istället! Vägning på fredag, ska bli kul att se om det hänt något med vikten! Träningen verkar gå käpprätt åt skogen denna vecka, nästa vecka är de stora hos pappa Björn. Kanske kan jag till och med komma in till Balanze då? Men man ska väl inte hoppas på för mycket… 🙂

Blir det inte mycket bloggat idag så vet ni vad det beror på… Jag sitter fjättrad vid soffan med två eller tre barn i famnen hela kvällen. Andy åker på hockeymatch och är borta tills sent.

Jaja, det kan inte vara kul jämt!