Äntligen!

På plats i soffan, äntligen lite lugn och ro! Helgen har bara swishat förbi i rasande takt. Igår var vi på miniroadtrip i kommunen! Vi började med loppis bland giraffstallen där E2 givetvis hittade en stor radiostyrd båt som hon prompt skulle ha, E1 fingrade på en skateboard men insåg att grusväg inte är det bäst lämpade underlaget. Skateboarden fick stå kvar, det tackar hönsmamman för! 🙂 Själv hittade jag ett litet fågelmatarhus som jag tänkte Andy skulle få hänga upp på något smart ställe. Jag ser framför mig hur vi i vinter sitter i köket och tittar på fåglarna som käkar solrosfrön. Mysigt!

Vidare ut till Jysk och Coop där vi körde årets mest oplanerade shoppingdrive, kom hem utan en enda matvara men däremot chips, dip och smågodis i drivor. Hemskt.

Väl hemma kollapsade jag i sängen och tog en välbehövlig powernap, kände mig lite halvmosig men det kändes bättre när jag vaknade. Resten av kvällen tillbringades i soffan där vi åt upp allt elände vi köpte under dagen. Socker är knark. Så är det bara. Börjar du så kan du inte sluta, du mår dåligt under tiden du äter, får avsmak och 12 minuter senare börjar du om igen och äter tills du vill kräkas. Sjukt.

Idag började vi dagen med en något mer genomtänkt shoppingtur till Willys där vi bunkrade upp med mat för resten av veckan. Hann även med Intersport och kom ut med två par skor till E1. Ungen växer så det knakar och har strl 37 nu! 37 liksom? Han är 10 år och har nästan lika stora fötter som mig!!! 🙂

In på jobbet och stökade av lite extrajobb jag tagit på mig, en snabbis hem och fikade med mormor och sen tillbaka in till stan för fika med tjejerna. Fick mess från Andy vid fem att det serverades mat om 30 minuter. Såna mess gillar vi! Kom hem och fick grillade kyckling serverad. Mums!

Nu är Milo kastad i säng och snart ska jag brotta ner storbarnen också. Inte det lättaste att få in dem på kvällarna när det fortfarande är både ljust och varmt men dessvärre är vardagen här nu och tidiga mornar är tyvärr en del av det….

Nu storbarnsbrottning. Ska försöka få till ett inlägg om 5:2 också under kvällen. Tänkte smyga igång med det imorgon. Jag måste göra något drastiskt och få till en nystart, har sjunkit alldeles för djupt i chipsträsket!

 

 

20130825-201504.jpg
Fick mina varor i den här ursöta lilla påsen….
20130825-201514.jpg
I påsen gömde sig detta fantastiska te från Beckmans. Bunkrade med två paket inför 5:2!!
20130825-201525.jpg
Chateau Pippifågel – vinterns lyxkrog för hungriga småfåglar! Som hittat för 20 kr på loppis…
20130825-201534.jpg
Milo majsfrossar!