Fastedag nr 1 så gott som klar…

Jag överlevde. Än så länge i alla fall. Det närmar sig läggdags så jag tror jag ska klara mig utan att hetsäta något så här på mållinjen 🙂 Imorgon är en alldeles vanlig dag och ”får” äta som jag vill. Givetvis kan jag inte fasta två dagar och käka pizza fem och hoppas på en viktnedgång men jag testar att äta så normalt som möjligt så får vi se vad som händer…

Det är ju bara att sluta om man inte gillart. Inte värre än så. Gjorde det enkelt för mig och åt lite yoghurt även till kvällsmat. Nu ska jag strax koka mig en kopp te och sen hoppa i säng.

Dagen i övrigt har varit halvhysterisk – som alltid på mitt jobb. Vi har mycket att göra och sjukt högt tempo. Tackar gudarna för att min semester redan är godkänd och klar. Hade jag ansökt om semester idag så hade jag aldrig fått den beviljad… Åkte in och jobbade en timme nu på kvällen. Kommer inte ha möjlighet att plöja in så mycket mer övertid den här veckan, fullt upp här med alla tre barnen hemma! Gillar dessutom inte att missa så mycket tid med dem. Idag hann jag tillbaka hem lagom till Milos läggning. Perfekt! Man missar så mycket tid ändå. Familjen först. Jobb sen. Så funkar i alla fall jag.

Nu te och brotta ner storbarnen i säng. Sen min tur att krama kudden!