Att inte vara klar.

Jag är verkligen inte klar med helgen. Jag är inte redo för ny vecka. Tyvärr verkade måndagen inte bry sig ett smack om det utan bara välde in med full kraft i morse. Jag ligger back på sömnkontot och hade kunna betalat en rejäl slant för att bromsa tiden och få ligga kvar under täcket en stund extra när klockan ringde. Milo lever sin lilla egna parallella värld och han är som absolut piggast kl 06.00. Det är inte jag.

Veckan består av jobb, träning och förhoppningsvis en hel del kompistid, stora baljor te och ljus i kubik. Storbarnen kommer på fredag så den här veckan finns det ändå utrymme för lite egentid.

Idag är det måndag och måndagar är ju min första fastedag i veckan. Jag vaknade trött som ett jehu, hungrig och med huvudvärk men efter en dusch, en kopp kaffe och ett perfekt kokat ägg så har det ordnat upp sig. Nu kör vi måndag hela dagen lång och ser fram emot tisdag. Snart är det helg igen 🙂

monday