Nu jag behöver er hjälp!

Under ett års tid har jag och några kompisar ältat Ullared, men eftersom vi är extremt busy hela tiden så har vi aldrig kommit iväg. Ni vet, byta blöjor, kolla på innebandy, tvätta, vika tvätt och sortera strumpor…såna glamourösa sysslor har liksom satt käppar i hjulet för oss hela tiden. Men NU, nu har vi äntligen hittat datum som passar alla yrväder och det ser ut som att  vi kommer iväg i början av november.

Jag har ju aldrig varit i Ullared tidigare. Aldrig någonsin. Jag har däremot förstått att det är rena vilda västern med stulna kundvagnar, köer in, köer ut, köer upp, köer ner, köer till toan, köer överallt helt enkelt. Jag kan tänka mig att julhysterin är i full gång i november. Släkt – förbered er på julklappar från Gekås i år! 🙂 Jag är ju lite folkskygg av naturen och bävar lite för köer och en massa människor… Då är inte Gekås rätt ställe för mig va? 😉

Nu behöver jag lite goda råd av er rutinerade Gekås-fantaster. Vad ska jag tänka på? Vad finns det för guldkorn? Vad ska jag undvika? Vad önskar ni att ni visste innan liksom?

Ge mig alla era bästa tips kring Ullared!! Jag kommer vara evigt tacksam….

Jag fick ett jättebra tips på boende av en tjej via FB men denna gång fick vi rum på Hotellet precis vid varuhuset och bokade det faktiskt. Lite bekvämt med gångavstånd till varuhuset och P-platser redan bokade. Någon som bott där? Hiss eller diss? Oavsett diss så har vi ju redan bokat men det vore skönt att veta vad vi har att vänta oss!

Så SHOOT, fram med tipsen!! Invig mig i hemligheterna för ett lyckat Gekås-besök… Fotriktiga skor? Klädkod? Strategi? Var börja? Var äta? Vad handla? Vassa armbågar? Vad finns för kul? Vad är bäst? Vad är sämst? köer

 

4 svar på ”Nu jag behöver er hjälp!”

 1. OK, mina tips då!
  1. Ta bild av din vagns nummer. Blir den förväxlad ökar chansen att hitta den markant!
  2. Sköna skor, vattenflaska och tex frukt.
  3. Tålamod!!! Men är man inställd på att det är mycket folk och kö så är man!
  4. Var beredd på kö till provrum och klä dig därför i kläder som gör att du kan prova vissa kläder utan att köa där, dvs framför en spegel i ett hörn!
  5. Bra bassaker som jag alltid köper: bakplåtspapper, fryspåsar (ta inte de billigaste på rulle utan de i kartong men Ge-Kås egna märke), deo, schampoo, hudrengöring (de har bra märken tex min från Lumene säljer de för halva priset mot i butik), över huvudtaget det mesta kring hud- och tandvård.
  6. Damkläder är inte riktigt min stil på Ge-Kås men till män och barn finns massor och barnkläder är grymt billigt.
  7. Strumpor och underkläder! Hamstra!
  Alltså… egentligen så är ju allt snorbilligt!
  8. Bestäm plats som ni ses på vid olika tidpunkter, det finns flera fik där inne, för att försöka hålla ihop blir ibland rätt svårt och risken att ni slösar tid på att leta efter varandra blir stor och onödigt att lägga tid på det.
  9. Sätt kundkorgar under vagnen för alla småsaker.
  10. Ska du inte ha verktyg, sportsaker och annat sånt behöver du inte ens åka ner borta vid herravd. Och den andra nedgången går till häst och husdjur. Spana karta här: http://www.gekas.se/images/besokskarta.pdf
  11. Skriv en lista på saker du verkligen behöver köpa.
  12. Mät barnens ben, armar midjor mm så blir det lättare att välja storlek.
  13. Ha grymt kul!

  Har besökt Ge-Kås massor av gånger då vi under många år bodde endast två timmar därifrån, numera mer sällan men jag upplever att köande är sällan numera för stället är enormt!

  Det var några tips från mig!

  1. Tack! Detta blir typ mina tio budord! Jag ska printa ut dem och dela med mig till mina medresenärer 🙂 tror ingen varit där förut….

  1. Det låter lovande! 🙂 jag hoppas vi slipper alltför mycket köande! Några tips på ”bra-att-köpa-saker”?

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.