Bohemtant, träning och grenhängare!

Tittar på Arga Snickaren…. Den mannen måste ha en ängels tålamod. Just nu renoverar han en hel kåk åt nån jäkla bohemtant som inte gör ett skvatt, hela hemmet påminner om dokumentären ”Samlare” som går på 3:an och hon går bara omkring och väser ”skrik inte på mig”….. När man får proffshjälp av en skock hantverkare, typ 50 st, som renoverar upp huset – något som skulle kosta henne flera hundratusen kronor så kan man väl åtminstone försöka anstränga sig om så bara ett ögonblick? Herregud, hade jag varit den arge snickaren hade jag exploderat och tagit varenda gubbe med mig och åkt därifrån…

Nåja, hon har mer tur än förstånd. Nu grinar hon visst lite också… Shoot me.

Drog iväg och tränade efter jobbet. Det där jäkla motionsracet har i alla fall fått lite fart på mig. Styrka med betoning på armar, rygg och mage. Lite squats och några utfall ”på prov” för att känna av ljumsken… Hittade några helkroppsspeglar på gymmet och tänkte att jag skulle få till en bild på mina nya favoritbyxor – med en halvkass mobilkamera, hållning som en hösäck och taskig belysning så kan man väl konstatera att bilden blev rätt…kass! 🙂 Ni får helt enkelt lita på mig. Grenhängare från Coster Copenhagen inköpta på Butik Tre Små Rum. Byxor to die for. Baggy upptill och tajta ner till. Mjuka, sköna och rätt höga i midjan. Inget som kläms ihop eller hänger över kanten. Helt underbara och jag har bott i mina hela veckan…hahaha…nu har vi ett ofrivilligt break från varandra eftersom de ligger i tvättkorgen nu.

Nu är klockan nio och sovklockan har börjat göra sig påmind… Ska väl försöka hålla ut ett litet tag till innan det är dags att ge upp för idag!

20131016-204722.jpg
Hrmmm, här ser man ju faktiskt….ingenting!
costercop
Här ser man i alla fall hur de ser ut, skönaste ever!