Vikt, motion och Svennebanan!

Eftersom jag gett vågen semester en period framöver så kan jag inte längre rapportera Veckans Vikt utan nu fokuserar jag på motion istället… Jag är ju, av naturen, en rätt lat människa som helst tillbringar tiden på sofflocket käkandes praliner – att träna är inte det första jag väljer att lägga tiden på om jag inte ”måste”. Därför fungerar såna här motionsrace så bra för mig, jag blir lagom peppad och inspirerad att köra på!

Så från att vara soffpotatis med i snitt ett träningstillfälle i veckan till att åtminstone träna 4-5 gånger i veckan tycker jag är ett bra resultat… Men som sagt, jag känner mig själv och jag kommer få gruvligt svårt att behålla fokus och lust att fortsätta träna efter den 15 december. Jag får väl följa mitt eget råd och köpa en träningskalender 🙂

veckans träning

 

Nu är Andy och Milo på väg mot Örnsköldsvik! Katastroftänket kommer direkt när mina små nära och kära är ute på vift… Vad kan hända? Krocka, älgar, is, halka, regn, vattenplaning. Måste jobba på att hålla dessa nojjor i schack! Tur i alla fall att jag har storbarnen hemma i helgen, jag ska hämta dem efter jobbet och sen blir det hem, på med mysbrallorna och börja hacka grönsaker till vår obligatoriska fredagstaco!

Svennebanan, jajämän!