Att ladda för fredag!

Nu har jag precis betalat månadens räkningar vilket alltid är en smula deprimerande. Men nu är det i alla fall gjort, ett nödvändigt ont! Dagen har i övrigt varit riktigt bra tycker jag. Jag kom iväg och tränade på lunchen, sprang 30 minuter även idag. Det gick inte speciellt snabbt men kändes bra! Skönt hur som helst.

Nu framåt kvällen har jag plockat lite hemma, tjuvstartat lite med julpyntandet och längtar mest efter helg just nu! Blacklist går på TV:n. Bästa serien just nu! Tittar ni på den?

Inte mycket annat roligt att rapportera en mörk torsdagkväll! 🙂

Imorgon vankas det fredag med både gofrulle och bjudlunch på jobbet… Bra start på en, förhoppningsvis, härlig helg!

Köpte mig förresten en liten, ganska ynklig men söt minigran att ha inne i kruka. Boostar adventskänslan ännu lite mer…

20131128-214555.jpg