Sötsur make, matlagning och ankägg!

Haha, Andy morrade argsint att han minsann också skulle skaffa en blogg där han skulle såga mig…. Fast inte var det väl en sågning direkt? Jag noterade ju faktiskt att han har ett hjärta av guld och är bäst på så mycket annat. Förutom att hålla ordning. 😉

I övrigt har dagen inte bjudit på något kul överhuvudtaget. Bara en massa jobb, stress och vardagssysslor som matlagning och sånt… Vi diskuterade just matlagning idag på jobbet och mina kollegor tycker synd om mina barn som får äta köpe-remouladsås…. Vaddå? Är det vanligare att man gör sin egen än att man köper det i butik? Obegripligt? Så kan det väl ändå inte vara? Där blev jag sågad och jag inser att jag ALDRIG kommer förstå tjusningen med matlagning. Det är trist, tidskrävande och nöjet med det hela är över på 5 minuter och sen återstår en massa disk och städ. Jag äter gärna men resten kan någon annan få fixa. Överreklamerat! Punkt.

Jo, en kul sak. Eller två faktiskt. Fick mitt paket från HM idag. Har inte provat träningsbyxorna än men de såg OK ut. Fick även sms från Schenker som meddelade mig att mitt färgprov finns att hämta ut. Spännande! Nu måste jag bara hitta något att provmåla… Får väl rota fram någon liten tavelram eller hylla ur gömmorna!

Nu god natt. Sen är det visst tisdag.

måndag