Dagens tips!

Tisdagmorgon och jag sitter på jobbet! Jag har levererat barn på skola, förskola och hunnit träna också. Bra start helt enkelt… När klockan ringer är det INTE så att jag studsar upp men tanken på 45 minuter med Sons of Anarchy får mig ur sängen och upp på cykeln utan större problem.

Idag är det Nobeldagen på storbarnens skola, detta innebär att de klär upp sig lite extra (de som vill) och sen äts det en finlunch i matsalen med tända ljus och allt är så där lagom högtidligt. Mysig tradition tycker jag! Elvira var så fin i morse i sin klänning. Hon var lite deppig över att inte få håret lockat, de hade bad direkt på morgonen, och ville helst strunta i badet helt… ”Mamma, kan jag strunta i badet? Det förstör mina lockor” Hahaha, jag fick förklara för henne att det inte riktigt fungerar så…. Skola framför hårsvall liksom!

Ute slaskar det rejält och vi får väl se om snön eller plusgraderna vinner den här veckan. Jag vet ju att vintern är här för att stanna så det är väl snudd på bättre att det förblir kallt istället för detta töande, fryser på, töa, frysa på… Det blir ju isgata överallt.

Ikväll levereras det ved till Åsby! Härligt….nu ska det eldas för fullt framöver! Igår hittade vi (med lite hjälp) filtret till luftvärmepumpen så nu har den fått lite nytt liv och faktiskt börjat producera lite varmluft igen… Dagens tips: rensa filtret då och då. Det hjälper! 😉

Nu jobba. Lite ärenden på lunchen och sen hem och stapla ved. Det är min dag det!