Snor och snörvel!

Bebis nyser, Elliot hostar och jag snorar! Andy och Elvira är pigga, för stunden, i alla fall. Nu sover vi sista natten i lånad lägenhet och det ska bli så skönt att komma hem till sina egna saker igen…

Imorgon blir det storstädning efter målarna men först ska jag tvinga med mig Andy och min mamma en sväng till Hedlandet! Detta fantastiska trashvaruhus som faktiskt då och då bjuder på några guldkorn! Imorgon är det gardiner som står på inköpslistan, en enkel liten hissgardin till Elviras rum!

Nu är det snart dags för Biggest Looser och sen bums i säng!

Det är ju egentligen dags för vägning imorgon bitti men det får vänta tills på lördag eftersom jag inte har tillgång till våg imorgon. Har ingen lust alls att väga mig, har dåliga vibbar när det gäller vikten! Måste försöka få till lite träning så snart snoret släppt taget om min näsa…