Att göra avsteg.

Idag hade ungarna beställt tjockpannkaka till middag och utan att tveka eller med ett uns av dåligt samvete satte jag LCHF on hold ikväll och högg in på tjockispannkakan med liv och lust. Det. Var. Så. Gott. Lite lingonsylt till det, nomnomnom. Det var jag värd tyckte jag efter en lång och seg eftermiddag på jobbet.

Direkt efter träningen på lunchen så kände jag mig extremt pigg och tänkte till och med tanken att det var fantastiskt fint ute – sol och snö – alla som känner mig och mitt snöhat förstår att det var något väldigt speciellt… Men efter någon timme eller så så kroknade jag ihop totalt och nu gäspar jag nonstop och längtar till sängen. Idag lägger jag mig tillsammans med barnen, senast kl 20.30 släcker vi lampan i Åsby och trynar efter bästa förmåga. Jag längtar efter helg…

Jag är konstant avundsjuk på Andy som får tillbringa dagarna i sol och värme, jag vill sola. Jag vill skifta färg från blåblek till solbrun. Jag vill ha solblekt hår. Jag vill känna varma vindar och doppa tårna i havet. Jag vill. Jag vill. Jag vill. Jag vill åka till Thailand i två månader och komma hem till våren. Jag vill så mycket. Jag längtar efter vårt nya köksbord också. Hahaha, mycket yta just nu märker ni kanske? Jag har surfat vilt här ikväll på massa shoppingsiter men inte handlat något. Andy skulle vara stolt över mig! Just nu spar jag pengarna tills vårt nya köksbord kommer istället. Jag börjar bli lite nervös för det där köksbordet, ska det motsvara mina förväntningar? Är det lika fint i verkligheten? Är färgen fin? Det lär visa sig inom ett par veckor – förhoppningsvis! Här hittar ni sidan där jag beställde bordet.

matbord kryssben

Synd bara att vårt kök inte är lika stort och rymligt….. När bordet sen kommer så vill jag, så klart, ha en ny matta och en schysst lampa också. Ännu fler ”vill-ha-saker”!