God Morgon Fredag!

…och välkommen kära helg!

Det är nära nu…. Fredagen har so far susat förbi i en hiskelig fart! Solen skiner, himlen är blå och jag ska träna på lunchen. En riktigt bra start får jag lov att säga. Ikväll ska jag ägna mig åt lite seriös hem-sanering och tvättvikande. Imorgon har jag tjejmiddag i Åsby och då bör väl stället åtminstone vara rimligt respektabelt. Alla som känner mig och Cissi (som också är värdinna) för den här middagen VET att ingen av oss kan laga mat. Vi avskyr det och vill hellre ägna tiden åt att ligga på soffan och käka praliner. Imorgon blir inget undantag, vi tar den enkla vägen ut och alla som känner MIG kan räkna ut med lilltån vad vi kommer att servera. 🙂 Trevlig ska det i alla fall bli och jag har en känsla av att det kan bli en del skratt också.

Men först. Mental uppladdning för träning och sen nedräkning. Helg. Whoop Whoop!

mondayfriday

friday Happy-Friday-17