Slutspurten…

Dag tre. Vaknar och känner mig lätt illamående och allmänt svullen. Svullen i ansiktet, kan knappt öppna ögonen, fingrarna är som korvar och jag får knappt av/på mig ringarna. Det var inte exakt så jag förväntade mig att fasta skulle fungera? Lägga på sig vätska i mängder? Min kropp kanske har gått rakt i i svält-läge och vägrar släppa i från sig en enda droppe av någonting?

Nåja, skit samma. Idag är min sista dag och det är jag GLAD för. Detta är såklart helt frivilligt så egentligen kan jag ju sluta precis när jag vill men nu har jag gett mig f-n på att grejja tre dagar så då ska jag göra det också.

Inatt kommer Andy och Milo hem. Milo ska bäddas ner på mammas kudde och sen ska jag snusa honom i nacken hela natten. Vare sig han vill eller ej. Tänk att den där resan som bokades i maj nu är slut, över, finito, klar! Min familj kommer hem och ordningen är återställd!

Nu tar jag mig an dag tre och försöker jobba på så gott jag kan medan energin finns kvar!

believe