Aaaatjooo prosit!

Så låter det här hemma i soffan och har så gjort hela dagen…. Det kittlar i näsan och killas i halsen. Jag. Vägrar. Bli. Sjuk. Punkt slut. Lite oklart hur jag ska bära mig åt för att slippa, just nu hoppas jag att inställningen ska räcka.

Sitter i soffan, nyser och tittar på familjen Annorlunda. Jag tycker dessa familjer är störtsköna. Helt obegripligt hur de överlever vardagen. Obegripligt och imponerande. Det som i deras fall är ”genomtänkta rutiner och omsorgsfullt organiserat” framstår som rena kaoset för alla utan barn…. Haha! Det jag skulle ha svårast för är ljudnivån. Ljudnivån och allt småtjafsande. Jag är självdiagnostiserad ljudallergiker och skulle behöva hörselkåpor när 12 ungar drar igång samtidigt.

Nu är reklamen över och det är dags för ännu lite mingel med hundra ungar och deras tappra föräldrar!