Konsten att koppla av!

Fredagskväll. Inte ens en bordsleverans som gick åt fanders kan sabba den känslan. Alla barnen hemma i Åsby, Andy på hockey och jag i soffan. Alla lagom trötta men nöjda efter en lång vecka.

Nästa helg får vi besök av den norrländska delen av familjen som kommer ner från Örnsköldsvik. Då hade det ju varit trevligt, och framför allt praktiskt, med ett köksbord. Jag hoppas att det går att ordna med raketfart, tjejen jag har beställt av har varit väldigt tillmötesgående och serviceminded så jag håller tummarna! Alla kan ju göra misstag, det är hur man löser problemen som följer därpå som är det viktiga. Jag har kvar bordet här hemma tills returtransporten är löst och jag tvivlar inte en sekund på att bordet kommer hitta en ny ägare snart.

Sovrummet är i alla fall klart nu. Klart så när som på torktid. Imorgon kväll hoppas jag att vi kan städa ur och ”flytta” tillbaka in dit. Milo får sitt rum tillbaka och slipper trängas med mamma och pappa därinne. Nu återstår bara allt annat, gardiner, lampor, överkast, sänggavel och matta. Men det får vi nog ta lite eftersom. Andy ska tydligen bygga en sänggavel, det ser jag fram emot!

Att bara sitta still och koppla av lär det nog inte bli så mycket av denna helg. Plocka, städa och fixa lär behövas efter detta renoveringsrace och på söndag ska vi fira en mamma, mormor och svärmor. Då vankas det tårta (åt de andra) här ute i Åsby, kanske ska vi sjunga lite också!

ballonger

Nu ska jag fiska upp två av tre ungar ur badkaret! Varma, gosiga, nybadade barn – finns det något bättre? Elvira meddelade förresten när hon kom hem från skolan idag att hon vill permanenta sig och färga håret rosa. ”Jag vill vara annorlunda” – ganska coolt tycker jag som alltid varit fegast i klassen och inte vågat sticka ut. Vi kanske helt enkelt får lägga i några rosa slingor! Älskade unge!

 

 

Ett svar på ”Konsten att koppla av!”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.