Tacos, feber och prickar!

  

Idag tog åkte vi till Coop och köpte mina hett efterlängtade limpor, se tidigare inlägg. Sen bar det av in till stan för att byta gardiner och gardinstänger som jag (miss)lyckats med att köpa tidigare i veckan. Vi bestämde med Björn att han och barnen skulle komma ut och äta tacos med oss på kvällen efter fritids. Björn älskar tacos och det brukar vara ett bra sätt att smöra lite om man vill ha lite hjälp…och det vill vi ju alltid. Just nu är det Peggan som strejkar och behöver bogseras till verkstad.

Björn är en superpedant och kontrollfreak, det vet alla som sett honom mecka med bilar. Han är snudd på autistisk när det gäller vissa saker. Lägg märke till hur han har lagt upp köttfärsen (snudd på med linjal) i en rak linje, sen täcker han den med ost och majs. Det tar tid och han är omsorgsfull. Efter det radar han upp gurkbitarna, en efter en för att slutligen köra en varannan gurka och tomat. Hahaha, var tvungen att fota den lilla muppens tallrik!!
Elvira var lite trött och ville inte äta när vi satt vid bordet, inte så konstigt då det sen visade sig att hon hade 39 graders feber. Hon fick lite alvedon och blev kvar här när Elliot och Björn åkte hemåt. Efter ett par timmar var det dags för pyjamas och då hittade vi först en, en till, en till och ytterligare ett par till PRICKAR. Jag tror hon har fått vattkoppor….. Det har redan börjat klia lite varstans och vi får väl se om det blir någon nattsömn för henne/oss inatt??!
Grejen är att hon har haft vattkoppor när hon var typ 2 år gammal… Kan man få det igen? Jag har för mig att det var en rätt lindrig släng hon fick första gången. Jag hade vattkoppor när jag var 15 år och på språkresa. En inte helt angenäm upplevelse, jag såg ut som ”utlänningen Gud glömde” med hundratals vattkoppor i hela ansiktet och hade inte en chans hos de heta italienska pojkarna som mina språkresevänninor hade små flirtar med. Strunt i det, ville komma till att jag nog är immun och jag hoppas att lillgrodan klarar sig genom amningen.
Nu sitter vi väl i karantän i Åsby ett par dagar! Kom förbi på en fika om ni vill bli smittade alternativ redan haft det och bara vill umgås! 🙂