Sol, söndag och rastlösa barn!

Vilket väder! Helt sagolikt fint, strålande sol och klarblå himmel. Termometern på altanen visade på 15,5 PLUSgrader i solen? Kan det stämma eller har termometern fått spunk? I vilket fall som helst så är det i alla fall tecken på FINT väder…

Elviras koppor har helt slutat klia och hon har inte fått några nya, det måste ju betyda att det har vänt nu och går mot bot och bättring! Hon är tämligen rastlös efter att varit inne i tre hela dagar, jag tror jag måste ta ut barnen och valla dem på en promenad i det fina vädret. Det blir kanske en tur bort till stallet och mata hästarna med någon kvarglömd morot från dippandet igår….

Andy är på hockey – som vanligt – och kommer hem ikväll. Så vi får klara oss själva här ute på landet, vi har ju bara en bil så vi blir lite avskärmade. Igår tittade vi förresten på Bridesmaids som var riktigt rolig faktiskt. Det hade jag iofs förväntat mig!

Min nya bästis Asko går varm, levererar omgång efter omgång av härlig ny ren tvätt! Det är som ljuv musik för öronen att höra centrifugeringen fungera….

Seaside…eller nästan i alla fall. Långt bort i fjärran mellan björkarna skymtar man Mälaren, numera istäckt!!
Skog, skog, hage, skog och mer skog